Weinig verbetering
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
17 December 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Er is inmiddels wel weer superveel gebeurt: verschillende bezoekers, werk technisch, weekendje Nederland, sinterklaas, kerst en eigenlijk nog veel meer. Zoals ik in mn vorige verhaal al aangaf stond er een bezoekje gepland van mn moeder en mn buurvrouw van thuis thuis, die zijn inmiddels langs geweest. Niet bij mij thuis geslapen zoals meestal het geval is maar een riante kamer in Hilton Paddington voor een zeer respectabele rate(niet verkeerd die contacten). Heerlijk volgestopt met Nederlandse lekkernijen die hier toch wel gemist worden. Uiteten geweest, lekker wezen shoppen, een jas gedoneerd gekregen wat natuurlijk nooit verkeerd is:) en toen zat het weekend er eigenlijk al weer op, dus mijn enige commentaar: volgende keer iets langer aub:)
Verder zijn ook Kiki en Leonie nog een weekendje langsgeweest(nou ja weekendje, ook voor jullie volgende keer iets langer:) ) Voornamelijk uitgebreid geshopt en tussendoor lekker gegeten en happy hour meegepakt in een vrij hippe cocktail bar/club die ik zeker vaker met een bezoek ga vereren. Daarnaast heerlijk geinformeerd naar alle roddels en de stand van zaken van op mn oude werk(wat ik toch wel een btje mis, aangezien op allerlei evenementen en feesten ed werken toch wel iets anders is dan van 9 tot 5 op kantoor zitten)En ook dit bezoekje is helaas weer omgevlogen dus de volgende dag weer braaf op kantoor. Er is inmiddels een nieuwe Sales Co-ordinator voor Paddington begonnen (per 4 dec) die ik dus moet inwerken en die mij heel veel werk uit handen moet gaan nemen, hoewel ik hier een hard hoofd in heb, aangezien ik twijfel over de inhoud van haar hoofd(btje dom, 4 btjes dom eigenlijk) Opzich is het wel goed dat er iemand gaat starten daar want ik moest dus steeds het werk voor 2 hotels doen, wat dus echt niet te doen is.. Maargoed we zullen wel zien of ze misschien ergens wat extra hersens vind of dat het echt zo blijft zoals het is.. Naast het sales co-ordinator werk voor beide hotels moet ik dus ook alle showrounds doen voor Euston aangezien er ook geen Sales Manager is (nu zul je je afvragen zit er wel wat personeel daar, nauwelijks is het antwoord, maar gelukkig is het niet alleen mijn schrale hoteletje dat met een personeels tekort kampt maar heel London zit met dit probleem) Voorheen liet ik alleen het hotel zien en gaf ik dan de details aan Lone(Director of Sales) of Elena (Sales Executive) zodat die de rate onderhandelingen konden doen. Maar aangezien het al een paar keer is voorgekomen dat ze geen tijd hadden en de hele lead verloren ging doe ik dit dus maar niet meer. Ik double check even of ik echt de rates kan bieden die ik denk en bied ze dan zelf aan (wat er dus toe heeft geleid dat ik inmiddels zelf 3 klanten heb binnen gehaald en een 4e is nog in onderhandeling, niet echt het werk voor een sales co-ordinator maar een mooi opstapje naar sales exec lijkt me zo:) )Dit maakt mn werk wel een stuk leuker en ik moet ook zeggen dat ik wel zien krijg om de sales calls te maken, zodat ik meer klanten binnen kan halen.. Maar goed ik moet maar afwachten of ik hier wat meer tijd voor ga krijgen als die muts in Paddington het allemaal een btje gaat snappen.. Tenslotte heeft onze director of Sales ook nog ontslag genomen dus per 2 Januari een nieuwe, ben benieuwd wat dat voor veranderingen met zich mee gaat brengen...
Inmiddels ben ik ook nog een weekendje naar NL geweest, echt te kort!! op vrijdag half dagje gewerkt en toen naar NL gevlogen (Ik kan zeggen dat vliegen echt helpt tegen een kater, heuze aanrader:) de avond ervoor nml london sales Xmas party gehad. Eerst een meeting met heel Hilton sales voor London daarna uit eten en vervolgens naar een club. Echt grappig om de mensen eens te zien waar je normaal alleen maar mee aan de telefoon zit. Maargoed wel weer later en brakker dan gepland natuurijk) om 6 uur in Nederland en rechtstreeks naar huis heerlijk gegeten en nog sinterklaas (en ook een btje kerst)avondje gehad. Allemaal leuke cadeautjes gehad (NL voedsel pakket, oorbellen&ketting, dekbedovertrek, doucheschuim) (van de Londonse hulp sinterklaas had ik trouwens nog super lekker sloffen en een mooi horloge gehad op 5 december na een bezoek aan de Hems waar we de goedheilig man nog live hebben mogen aanschouwen)Al met al veel cadeaus en gezelligheid! zaterdag lekker wezen shoppen en naar Enkhuizen geweest waar ik nog meer heb geshopt (wat is alles in NL goedkoop zeg!! heerlijk veel kleding gekocht, London is nml echt niet te betalen!!)ook nog wat kerstinkopen gedaan (kerst decoratie, ballen ed) want ook dat is in NL lekker goedkoop!! Al dit geshop zorgde uiteindelijk voor een koffer die niet meer dicht kon dus met een grotere koffer terug naar London dan ik gekomen was:) ´s avonds nog lekker gegourmet en zondag ff Tams huisje bekeken (goed voor elkaar hoor!!), naar de Miljonair fair met Tam waar ik vorig jaar ook gewerkt heb en waar nu al mn oud collega´s stonden dus nog even gedag gezegt. Tussendoor even gekwijld op producten die mijn stage salarisje niet aan kunnen.. Waarna door te gaan naar Sloterdijk waar mn ouders me ophaalden (alvorens nog even belaagd te zijn door Ajax Hooligens, goh wat mis ik NL:s) om nog naar de verjaardag van mn tante te gaan, waarna mn Nederland avontuur er helaas weer opzat. Terug in het vliegtuig toch wel even bedacht dat ik NL erg miste(voor zover ik hier aan toe kwam, met een heerlijke Nederlandse bralaap naast me, die me heel wat mooie verhalen te vertellen had over zijn stage in een klein gat in Engeland:) ), maar nu ik weer in London ben en alles weer lekker zn gangetje gaat is het leven hier ook weer erg leuk, hoewel mn ´echte´ leven toch wel in NL is. De kerstboom is inmiddels opgetuigd en het hele huis in kerstsfeer. Ik zal iig voor het begin van het nieuwe jaar nog een update geven (hopelijk niet alleen een goed voornemen)en ik kijk uit naar alle kerstkaarten die ik hier (hopelijk) ga ontvangen:)
17 December 2006 - 11:17
Annet:
Ey San!
Het is idd fijn dat we binnen 2uur op de nederlandse bodem staan! Zo te horen heb jij ook alles uit je weekendje NLD gehaald!
Het bedrijf klinkt een beetje chaotisch of niet...? Maar als dat er voorzorgt dat jij al die leuke dingen kan doen, niks te klagen dus volgens mij :) En niet te veel in die cocktail bar gaan hangen, er moet natuurlijk ook nog geschreven worden naar het thuisfront!
KUS -
18 December 2006 - 20:59
Geesje:
Hey San, Goed voor elkaar hoor, wel jaloers dat je ff weekendje naar huis kan! Zijn toch de kleine dingen die je mist he! Maar prima dat je veel kan doen op werk, misschien wel te veel maar beter dan niks (spreek ik uit ervaring). Veel plezier met kerstmis en groetjes aan Gijs! X -
19 December 2006 - 23:03
Sanne:
Hey San, leuk eindelijk ;) weer een verhaal van je te lezen! Gaat goed daar bij Hilton lees ik, misschien krijg je nog een leuke baan aangeboden aan het eind? Wie weet...
Wat lekker even naar huis, zou ik stiekem ook wel even willen, maar aan de andere kant lijkt het me ook wel apart om na 10 maanden thuis te komen. Maar mis het ook wel hoor, thuis, nederland.
Groetjes aan Gijs! x Sanne -
24 December 2006 - 17:13
Madeleine:
Hey meis! How are you?Still happy over there? Wat geweldig om ff in Nederland terug te zijn, leuk om weer familie en vrienden te zien en de ouderwetse hollandse dingen te eten. Ook gaaf trouwens dat je baan wat leuker is geworden, doe je goed meis. Wat ga je met kerst doen? Beunen of ben je lekker vrij? In ieder geval: geniet van de kerstdagen en als ik je niet meer spreek, Happy Newyear! Dikke kus uit Boston -
25 December 2006 - 14:57
Nichtje:
Heey allerliefste san en gijs..!!
Ik wil jullie vanuit nederland en de fam nog hele fijne kerstdagen en een spetterende 2007 wensen...!! Op na nieuwe avonturen..!!
kus je nichtje
25 December 2006 - 15:40
Geesje:
MERRY XMAS!!! Fijne kerst toegewenst, hoe is het daar in Londen? Heb je mn kaartje al? X -
02 Januari 2007 - 20:05
Sanne:
Hey San (& Gijs) een heel gelukkig nieuwjaar gewenst voor jullie!!! Wat zijn de plannen, blijven jullie in Londen voorlopig of wordt het iets anders? Hoe was de jaarwisseling? Veel vuurwerk gezien? San, hoe is het inmiddels op je stage? Nog steeds super druk? Ik denk dat we maar gauw mailen! Liefs, Sanne -
03 Januari 2007 - 03:02
Nienke:
Hi san, Gelukkig nieuwjaar!!! Heb je en mooie party gehad? en vrruwerk gezine? Lekker hoor dat jij zo maar een weekendje heen en weer kan. En iedereen je zo makkelijk op kan zoeken... Bedankt nog voor je kaartje, is die van mij al aangeomen? Ik snap echt neit wat ze in china met die dingen doen... Je werk is nu wel leuk zo te horen. Al een hele verbetering met het begin!! Dikke kus -
03 Januari 2007 - 15:25
Madeleine:
Hey meisje!Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst vanuit de US of A. Ik hoop dat jij en Gijs een geweldig jaar samen zullen krijgen. Nog leuke activiteiten ondernomen met oudjaar? Ik heb echt een geweldig oud en nieuw gehad op Times Square!! (check mijn site voor verhaal en veel foto's) Tot snel? Liefs -
08 Januari 2007 - 14:51
Miriam:
Hoi Sandra en Gijs,
van uit een nattig Nederland ( mis je dat ook ? ) de allerbeste wensen voor een gezond 2007. Tot gauw. Groetjes van de bende van ernaast.