De tijd vliegt... - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Sandra Hijnen - WaarBenJij.nu De tijd vliegt... - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Sandra Hijnen - WaarBenJij.nu

De tijd vliegt...

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

03 Februari 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Een update voor het nieuwe jaar is niet meer gelukt, al had ik er natuurlijk niet bijgezet voor welk jaar. Gelukkig ben ik inmiddels weer instaat om mee te liften op het internet van de buren dus het is weer tijd voor een update. Natuurlijk geen verrassing maar er is ontzettend veel gebeurd sinds mn vorige update. Kerst, Oud & Nieuw, veel bezoekers; Stoop & Pieter (Ampelos), Gijs zn zus en een vriendin en mn ouders zijn (eindelijk;) ) langsgeweest. Verder naar een voetbal wedstrijd geweest :o, Xmas parties, en gaat de laatste persoon van het Sales Team die er al werkte toen ik begon weg, met het gevolg dat ik dus de meest senior persoon ben van de Sales Department:o.

Om maar bij het begin te beginnen, vorig jaar dus, eerst even over kerst. Gijs moest (helaas) beide dagen een dagshift doen, met het gevolg dat ik dus op eerste kerstdag de keukenprinses uit moest hangen. Geloof me als ik t van mn kookkunsten moest hebben kwam ik niet ver;) met een dag van te voren (als de schappen in de supermarkt al leeg zijn)beginnen met het verzinnen van een menu is misschien niet de beste voorbereiden, maarja ik heb ervoor gestudeerd zullen we maar zeggen (ik kan inmiddels zeggen dat iemand managen om te koken me een stuk beter afgaat;) )na een op papier niet verkeerd klinkend menu te hebben samengesteld (veel gebakken lucht)moest het inkopen gedaan worden. De winkels zouden om 11 uur opengaan en ik was iets eerder bij de Tesco stond er dus een rij!!! (jaar 2006 in de rij voor de supermarkt voor kerst, geen hongerwinter nee kerst) dat ik binnenkwam om 11 uur zag ik dat de schappen al behoorlijk leeg waren, maar vrees niet geen bloembollen als kerstdiner heb nml alle ingredienten kunnen vinden:p (lees onder andere mensen hun handen vandaan trekken:p) dus 's avonds cadeautjes en mijn delicatesses opgegeten. 2e kerstdag opgeruimd overdag en toen naar Gijs zn hotel waarna we naar een kermis in Hyde Park zijn gegaan, wel lachen!! en vervolgens naar een (iets te dure) Maleis om voor het kerstdiner. Weer eens heel wat anders dan de gebruikelijk kerst maar wel erg leuk! Met oud en nieuw was Gijs vrij, toen zijn we naar een concert van David Guest geweest (vind zichzelf nogal een celebrity en verblijft in het hotel van Gijs, dus gingen met een groep van zijn hotel, natuurlijk voor Gratis, als je maar de juiste connecties hebt;p) hier kwam oa bonnie Taylor en veel andere oude sokken, opzich wel grappig dit was om 21.30 afgelopen dus toen naar de Hems (nog steeds NL kroeg) hier even gedronken, fles champagne gekocht en die in mn handtas mee naar buiten gesmokkeld met wat glazen (ja heren, daarvoor hebben vrouwen altijd van die grote tassen) het nieuwe jaar ingeluid op Trafalgar Square (vuurwerk bij de BigBen vlak bij, helaas achter een hoog gebouw dus alleen de hoge knallers gezien:p en de rest op een scherm) tenslotte weer terug naar de Hems om het nieuwe jaar even goed te beginnen.

Ook afgelopen tijd veel bezoekers gehad; Stoop en Pieter zijn overgeweest voor het darten, al met al 1 hele dag dus (behalve 's nachts een nogal laten we het een licht aangeschoten thuiskomst noemen:p) amper gezien. Zus van Gijs en een vriendin van haar zijn een lang weekend geweest, erg gezellig en vooral veel geshopt (niets gekocht aangezien Hilton had bedacht dat uitbetalen op de 22e December wel zo leuk zou zijn dus ipv een stukje maand overhouden aan het eind van mn geld hield ik nu een hele maand over:) maar ach ben niet voor niets student;) ) En tenslotte zijn mn ouders langsgeweest; mn huisje en hotel geshowd, maar vooral veel gegeten en gedronken en zelfs nog cultureel gedaan door het Victora en Albert Museum én het Tate Modern te bezoeken (genoeg musea voor de rest van het jaar:p). Al met al super gezellig en veel te kort weekend gehad (had zelfs nog een dagje vrij kunnen nemen, maar ook dat mocht niet baten... veel te kort, snel maar weer een keer naar nl..)

Tenslotte nog even een update over mn werk. Ja ook daar valt weer veel over te vertellen. De director of sales heeft in December ontslag genomen en is per Januari vertrokken. Gelukkig was er wel meteen een vervanger, Claus. Om eerlijk te zijn een hele verbetering, want hij is veel relaxter dan Lone. Al heb ik soms het idee dat hij geen idee heeft wat ie doet:) Hij stuurt gewoon heel veel door naar mij, ja heb je dit wel eens gezien, kun je ff regelen dat t gedaan word. Dus heb ik maar de forecasts gedaan en nog een paar rare(zeker geen sales co-ordinator) tasks. Verder heb ik alle bedrijven gehercontracteerd (dit was niet gedaan, Lone zei elke keer dat ik ermee moest wachtten) en doe ik zo ongeveer alles voor Euston (de focus is op Paddington dus Claus bemoeit zich nauwelijks met Euston en wat ik doe). Alsof het nog niet onrustig genoeg was heeft nu dus ook Elena ontslag genomen (sales executive en de laatste die werkte voordat ik begon) ze gaan half januari weg en dan zou ik dus over zijn met Claus en Aysin (sales co-ordinator Paddington) en zelf dus de meest senior persoon zijn in de sales department. Alleen om dat Aysin zo slecht functioneerd heeft ze dus een andere baan aangeboden gekregen buiten sales, waar ze al heel snel aan gaat beginnen. Dus 2 hotels en 2 sales personen (inclusief Sandra de intern:o) lekker zootje dus! Daarom heeft Claus mij gevraagd of ik Sales Co-ordinator (en een btje meer zoals ik nu al doe) wil zijn voor beide hotels en dan komen er 2 nieuwe sales managers en hij. Het idee is dat ik meer betrokken word (geen idee hoe dat gaat lukken aangezien ik nu al zoveel doe, maar moet dus nu als het goed is bij de meetings met de GM zijn om te verantwoorden wat ik doe). Verder vroeg de hotelmanager wat ik wilde doen na mn stage ik zei dus dat ik iig geen sales co-ordinator wil zijn (of iig voor een hele korte tijd) ook al doe ik veel meer staat er nog sales co op mn CV dus zei ze dat ik misschien wel sales executive kan worden wat Claus ook al had gezegd wat misschien kon.. FF afwachten dus maar ziet er wel positief uit. Ook relaxt als ik ga beginnen voor beide hotels (heb ik al gedaan voor Aysin begon voor 4 maanden, maar mocht toen niet in Paddington werken, moest alles vanuit Euston doen) maar mag nu dus 3 of 4 dagen naar Paddington (5min van waar ik woon en veel groter en iets minder pleps hotel). Dus veel positieve veranderingen!! Zal het laten weten als ik gepromoveerd word tot hotelmanager:p.

Veel ontwikkelingen dus laatste 2 maanden, maar ook nog veel goede vooruitzichten: ga over een week lekker skien/snowboarden met de ouders van Gijs, dan een weekje werken en dan een lang weekend naar Parijs (tsja heel vervelend moet mn vakantiedagen opnemen, erg zwaar zo'n stage:p). Verder hoop ik met pasen & koninginnedag naar NL te gaan en dan is mn stage bijna voorbij (het is echt niet normaal hoe snel de tijd hier gaat) Zal jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen (dus volgende verhaal volgt waarschijnlijk volgend jaar:) )

• 03 Februari 2007 - 18:25

Annet:

Hoe cool! Echt goed gedaan dat ze je een baan aanbieden maar dat kan ook bijna niet alles wat je voor hun doen! Echt top San! Gefeliciteerd! Het probleem met visite ken ik, tijd gaat snel hè? Is ook wel weer positief, voor we het weten zitten we weer bij te kletsen in Nederland! Met wie ga je naar Parijs? Met Gijs? Iig veel plezier!
    XX

• 04 Februari 2007 - 15:24

Sanne:

Hey san, nou heeft misschien eventjes geduurd met je update, maar erg leuk verhaal! Gefeliciteerd met het aanbod van een baan, dat is niet verkeerd lijkt me zo. Wat je zei over Dubai, is dat om te werken of voor vakantie?
    Succes met je drukke stage en geniet er maar weer van voordat het zo weer voorbij is! Liefs

• 04 Februari 2007 - 15:29

Geesje:

Heyy, goed te horen dat alles ook bij jou prima verloopt met je blauw-gele vriendje. Lekker vooruitzicht Parijs en wintersport niet verkeerd hoor. Goede ontwikkelingen ook in je stage, dus je bent wel van plan een tijdje ook na stage in Londen te blijven? Kom misschien van de zomer nog in Londen met Flop! Veel succes nog. X

• 04 Februari 2007 - 21:16

Karen Vanuit Boston:

Hier heb ik da eindelijk je website gevonden.. Ik lees wel jij vermaakt je prima samen met Gijs, En al die tripjes in het vooruitzicht zijn ook niet verkeerd ;) Ik ga zo even al je foto's bekijken!!
    Doeg liefs van mij..

• 04 Februari 2007 - 21:23

Karen:

Super cool trouwens dat je een baan aangeboden heb gekregen, zou wel super zijn want dan kun je samen met Gijs in London blijven wonen!! xx

• 11 Februari 2007 - 07:25

Nienke:

hi san, ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met je aanbod, niet verkeerd hoor, ik zou alleen al blij zijn als ik serieus is een keer iets mocht gaan doen...Ook weer allemaal leuke dingen in het vooruitzicht... Heel soms zou ik ook wel willen dat ik voor een stage dicht bij huis had gekozen in een land waar iedereen me begrijpt... maja, jij iig heel veel succes! Kussie

• 05 April 2007 - 15:08

Madeleine:

Hey wijffie!Na een lange tijd niks van me te laren horen (nee ik ben niet dood:P) dan eindelijk een teken van leven van miJ!Hoop dat alles goed met je gaat en hoe was het skieen eigenlijk?En zit je nu in Paris of is dat ook alweer voorbij?Jij treft het maar met die tripjes allemaal..geniet er lekker van! En met koninginnedag lekker in Amsterdam in het oranje biertjes en borrels drinken op het spui?! (mandarijntjes zijn immers oranje..haha)Meisje, ik hoop snel weer iets van je te horen want mis je wel hoor! Dikke kus uit the States

• 15 April 2007 - 20:09

Marlies:

Hey San, dan eindelijk maar eens daten met koninginnendag? Of ga je dat nu def in NL vieren? Laat maar ff weten. En ff vechten voor die goede job he! x

• 06 Mei 2007 - 20:01

Miriam:

Hoi Sandra,

gefeliciteerd met je baan !!!!
    Tot komend weekend.