Een maand verder en eindelijk een update+FOTO´S
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
21 Oktober 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Zoals jullie wel zien van vervelen is totaal geen sprake. Aan leavingparties, eigenlijk gewoon slecht excuus om het weer op een zuipen te zetten, ontbreekt het ook nog steeds niet. Helaas is er nogal een groot verschil tussen de bier prijzen van de oude vertrouwde kroeg en de bars en pubs van hier. En alsof het prijsverschil tussen NL bier en Engels bier nog niet groot genoeg is, drinkt iedereen hier dus mixjes, heb me dan ook maar snel aangepast, maar mn bankrekening ondergaat op dit moment als gevolg hiervan zeker een culture shock:p. Ook zijn inmiddels David (Ampelos, voor de insiders:); dispuutgenoot van Gijs, voor de niet insiders:)) en mn nichtje langs geweest. Leuk alle touristische attracties weer langs geweest, naar een ijsbar geweest (alles van ijs echt super lachen, maar denk niet dat je er lam kunt worden want na 25 minuten is het niet meer uit te houden), weer eens geshopt (met de hand op de knip:s) en het uitgaansleven weer lekker onveilig gemaakt en natuurlijk alleen maar uit eten, waar een mens toch iets te makkelijk aan went:) Komende week staat een bezoekje van mijn moeder en mn buurvrouw (van thuis thuis) gepland. En heb zelf vandaag een ticket naar Nederland geboekt van 8 tot 10 December, helaas niet zo lang nml niet zoveel vrije dagen, maar heb er wel super zin in!!!
Tenslotte bedankt voor alle leuke berichtjes, mailtjes ed., het is absoluut niet dat ik ze niet lees (aangezien ik niet altijd reageer) maar ik kon niet meer meeliften op het wireless netwerk dus moest ik weer naar het internet café, waar ik dus echt nauwelijks aan toe kwam. Vandaar ook dat de verhalen op mn site even op zich lieten wachtten, maar inmiddels lift ik weer vrolijk mee en zal ik mijn leven beteren! Toch hoop ik dat jullie ze blijven sturen en ik denk natuurlijk echt wel aan jullie:)
PS: spelfouten voorbehouden, ik ben erachter gekomen dat door alle engelse mails die ik voor mn werk verstuur, alle Nederlandse teksten er raar en fout uitzien:)
21 Oktober 2006 - 20:54
Annet:
Ey Sandra! Druk druk druk druk dus... Maar klinkt allemaal wel erg super zeg! Vooral als zo'n chinees vervolgens 2 maanden in het hotel blijft! Lijkt me super om dat te horen nadat jij hem die rondleiding hebt gegeven! Blijf iig schrijven, erg leuk om up to date te blijven van je leventje in Londen!
XX -
21 Oktober 2006 - 23:05
Laurie:
Hey San, Wat leuk dat er eindelijk foto's op je site staan!!! Krijg ik ook een beetje een beeld van waar jij woont enzo!! Je huisje ziet er zeker niet verkeerd uit!!
Kuss uit Amerika!! (K) Laurie
24 Oktober 2006 - 01:57
Geesje:
hey sandra, beter dat we nu ook wat foto's kunnen zien! Met mijn amplosser gaat ook alles goed, groetjes aan die van jou! X Gees -
24 Oktober 2006 - 02:09
Sanne:
Hey San! Leuk je verhaal weer te lezen en je foto's te zien. Nu heb ik een beetje een idee van je huisje! Leuk hoor :) Ben ook blij te lezen dat je geen tijd hebt om na te denken over je stage. Doe je de groetjes aan Gijs?! Hier op Jamaica is alles nog even irie (op en top ;) ) Heerlijk om 10 maanden in een paradijsje te genieten! x Sanne -
28 Oktober 2006 - 20:25
Madeleine:
Hey 'honey'(zoals ze hier in Amerika zouden zeggen) Superleuk je verhaal te lezen en zoals ik wel merk: je probeert je werk echt zo goed mogelijk te doen en daar hoort corrigeren van anderen af en toe ook bij!En de foto's van je huisje zijn super..lijkt een beetje op die van Leeuwarden alleen dan kleiner. Verder hou die lekkere feestjes/borrels/lam-word avondjes erin, dat maakt de stage immers extra leuk! Geniet van het weekend en tot snel...dikke kus uit Boston -
03 November 2006 - 03:40
Nienke:
Hi san, ook weer leuk om iets van jou te horen! jammer dat we elkaar niet gemeet hebben, maar misschien als ik terug vlieg... Gelukkkig dat je nu wat meer te doen hebt op je werk en je niet meer zo verveeld. (ik hoop dat daar bij mij ook snel verandering in gaat komen!!!) Wat leuk dat iedereen je ook komt opzoeken en je zelf ook terug gaat. Tof appartement heb je ook. Volgends mij heel gezellig. Het mooist vind je je douchje, echt een groot pluspunt!!! ik heb alleen maar mijn kast met al mijn afscheidjes, maja dat is iig wat. Kijk uit met die Chinees, ik spreek inmiddels uit ervaring die je in nederland nooit op kan dioen, het zijn echt apparte mensen, maar wel heel vriendelijk. Zeg maar Ni Hou (hallo) tegen hem, en may when ti (geen probleem) als ie iets vraagt. Veel plezier iig en ik hoop dat het een beetje druk blijft voor je. dikke kus nienke -
05 November 2006 - 23:04
Geesje:
Hey san, dat duiken met gala was echt superhandig inderdaad! Ben zelfs al bezig voor m'n openwatercertificaat en kan dan overal ter wereld duiken :) whoehoee Hoe gaat het daar in Londen en met je stage?? Laat me weten! X Geesje -
08 November 2006 - 03:18
Madeleine:
Hoe vergaat het met onze Sandra in London?Ff een korte groet uit het land van de Stars and the Stripes. Hopelijk ben je lekker aan het stage lopen en ben je nog steeds intens gelukkig met onze geel/blauwe vriend Gijs. Tot snel, en ik hou je site in de gaten..dikke kus -
15 November 2006 - 22:23
Madeleine:
Komt je snel weer met een update? Ben natuurlijk wel benieuwd wat je allemaal uitspookt....;) -
23 November 2006 - 15:29
Happy Thanksgiving -
24 November 2006 - 23:42
Nienk G:
hee san! zo, je hebt idd een druk leventje! vet hoor, om zo je verhalen te lezen! bij jou zijn er ook al vet veel mensen langsgeweest! gezellig! ik las bij marlies ook dat er al wat fam+friends waren overgekomen, dat is natuurlijk wel voordeel van zo "dichtbij" wonen! hier is het even iets lastiger, maar over 3 weekjes komt cor! wat een gedoe met die congierge gast! lekker dan! maar gelukkig heb je het "professioneel" opgelost! mooi hoor! hoe is het met gijs? wat gaaf dat je naar nl gaat! ben wel beetje jalours hoor.. hier is het nog steeds super leuk, erg warm en hele aardige mensen om mee te werken.. Maar soms!! zoals internet, heb ik 9 weken geleden aangevraagd, maar nog steeds niets vn gehoord. Half leeuwarden komt hier per januari, er komen 10!!! interns van de CHN. denk je aan de andere kant van de wereld te zitten, komt nog steeds half lwd hier heen!! naja, we zullen zien! is london al helemaal in de kerst sfeer? nou hier nog niets hoor, heb nog geen kerstbal of kerst tak gezien!! maar de fotos met kerstboom en bikini op strand volgen!! heel veel succes en plezier en veel plezier als je mama enz komt!! veel liefs nienk -
26 November 2006 - 16:48
Sanne:
Hey San!!! Hoe is het met je? Komt er binnenkort weer een update? Ben wel benieuwd naar foto's van Londen in kerstsfeer en ben ook wel benieuwd naar je verhalen. Ik hoop gauw wat van je te horen! x Sanne -
13 December 2006 - 19:46
Madeleine:
Meer dan een maand verder en nog geen update?Wat gaat hier mis?!? Dikke kus uit de ClubLounge van het ow zo mooie InterContinental;)