Er is leven in de woestijn:D - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Sandra Hijnen - WaarBenJij.nu Er is leven in de woestijn:D - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Sandra Hijnen - WaarBenJij.nu

Er is leven in de woestijn:D

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

07 Augustus 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Het is haast niet te geloven, maar ik ben geland in Dubai. Gijs zou op 1 Augustus moeten beginnen in het Jumeirah Beach Hotel als Assistant Reception Manager, maar kreeg door onze late aankomst meteen de eerste 2 dagen vrij. Zelf ben ik in een (te) langzaam tempo op zoek naar een baan.

Op 31 Juli was het (eindelijk) zover en vlogen we naar Dubai om daar na een uur vertraging om 23.00 lokale tijd aan te komen. Na wat vertraging door Gijs zn visum en gewacht te hebben op een collega van Gijs werden we met een busje naar onze accommodatie gebracht. We kregen meteen te horen dat de beloofde studio niet klaar was en dat we op een andere locatie zouden worden ondergebracht voor 3 weken. Na bijna een uur rijden bleek dat we midden in de woestijn zaten en dat we ons appartement deelden. Gelukkig bleek de volgende dag dat er 2 jongens in de andere kamer zaten die weinig thuis zijn en veel in hun eigen kamer zitten dus daar zullen we weinig last mee hebben:). Verder is er een grote woonkamer en ruime keuken, de koelkast had Jumeirah vast voor ons gevuld met eerste levens behoefte (wat een luxe:p). Het complex bleek ook een zwembad te hebben dus ik ga het wel uithouden:D. Er gaan (gratis) busjes naar de supermarkt en naar de hotels dus er is genoeg te ondernemen op een dag. Nadat ik afgelopen dagen het appartement heb ingericht (de 100 kg, 5 dozen mede mogelijk gemaakt door Jumeirah:O zijn inmiddels ook aangekomen en uitgepakt) moet ik nu maar wat actiever gaan zoeken naar een baan, maar om eerlijk te zijn is het ook wel chill het werkloze bestaan hier:D. Buiten is het vrij heet, maar bij het zwembad (niet gekoeld, dus niet moeilijk doorkomen;p) is het goed uit te houden en verder is overal airco.

Ik ga me nu even op banen focussen, maar zal proberen snel weer een update te geven (snellere update dan vorige zou moeten lukken:p)

Liefs uit Dubai

PS: Mochten jullie nog niet genoeg hebben van onze belevenissen in de woestijn dan heeft Gijs nog een (heeeel) uitgebreid verhaal op zijn site staan: gijsvelema.waarbenjij.nu

PPS: Hyves is hier geblockeerd, dus kan geen berichten of krabbels ontvangen/lezen

• 07 Augustus 2008 - 12:15

Karen:

Heey San,

Fijn dat jullie ondanks de vertraging goed zijn aangekomen!! Succes met zoeken en geniet van het mooie weer, nu het kan!

Liefs Karen

• 07 Augustus 2008 - 12:23

Nienke:

Hi san,
    Super gaaf dat je er nu echt zit! Wel een beetje jammer van je studie maar dat is allemaal 'part of the experience' zullen we maar zeggen ;).
    Veel succes daar!!
    Kussies Nienke

• 07 Augustus 2008 - 12:37

Martijn:

He, wat vervelend zeg, werkeloos met een zwembad voor de deur!
    Wel super dat je er nu eindelijk zit.
    Zet'm op met baantjes zoeken en tot die tijd baantjes trekken!

Groetjes van Martijn

• 07 Augustus 2008 - 16:33

Nienk G:

Hi wereldreizigster! wat goed om te lezen dat alles mee valt daaro! haha gelukkig voor niets het ergste van het ergste voorgesteld! nou meis, geniet er van!! heelveel succes met je banen jacht!! veel liefs!

• 07 Augustus 2008 - 17:58

Miriam:

Ik zou het niet willen hoor zo'n leventje. Leuke vent, plezierige omgeving, aangename temperatuur, lekker zwembad en alle tijd van de wereld!! Niels z'n eerste reacties op de foto's was : Wanneer gaan we naar Sandra toe? Toch maar uitgelegd dat dat niet helemaal vanzelf sprekend is.....
    Gisteravond bij je paps en mams onder het genot van een heerlijk glas witte wijn alle verhalen gehoord en op Google Earth gekeken waar je zat.
    Lekker gaan genieten en de groeten aan je vent.
    Liefs uit Hoorn

• 08 Augustus 2008 - 14:12

Jelle:

Hee die Sandra,
    Da's nog eens wat anders dan in de regen door de modder een berg op zeulen...
    Ben heel benieuwd wat het wordt met de interviews! Succes er mee.
    doei Jelle

• 09 Augustus 2008 - 08:10

Sanne:

Hey San!

We hadden elkaar elkaar al gesproken, maar alsnog leuk je verhaal te lezen en natuurlijk de foto's erbij te zien. Nou... dat is even meegevallen, waar je nu woont en het volgende zal helemaal wel prima zijn! Inmiddels al wat banen opgedaan?
    Geniet nog even lekker bij het zwembad voor je straks weer hard aan de bak moet!

Liefs, Sanne

• 13 Augustus 2008 - 13:32

Geesje:

Hey sandra! Lekker chill hoor!! Mooie pics. Ben erg benieuwd hoe jullie het daar gaan hebben, dus vergeet niet je site up to date te houden :) Succes met het zoeken van een baan en groetjes aan Gijs. xx

• 13 Augustus 2008 - 14:55

Gebca:

Sandra wat een heerlijk "bad" heb je. Succes met het vinden van werk en veel plezier in Dubai.

• 24 Augustus 2008 - 14:16

Elly:

Hallo luitjes,
    Hoe gaat het na deze vermoeiende weken. Al wat gescoord. En je vriendje al druk aan het werk of valt het meed. Het tempo zal daar toch wat lager liggen dan in Europe. Leuke foto's. Gisteren in Hoorn aan de barbeque gezeten was erg gezellig.
    Nu jongens groetjes van
    Elly en Purdy