Weer even een teken van leven uit London - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Sandra Hijnen - WaarBenJij.nu Weer even een teken van leven uit London - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Sandra Hijnen - WaarBenJij.nu

Weer even een teken van leven uit London

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

03 September 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Op het moment zit ik noodgedwongen in het internet cafe ik mag namelijk mn straat niet in :( en dus mn huis niet in, vanochtend kwam er al rook uit een flat in de straat om de hoek, en nu blijkt er of een expolosie te zijn geweest of explosie gevaar te zijn dus de straat is hermetisch afgesloten. Aardig wat consternatie dus! Maar wel mooi even tijd om weer een berichtje op mn site te zetten en het zorgt dat het hier niet saai wordt (denk ook niet dat het komende 9 maanden uberhaupt saai wordt maar ja)
Inmiddels is er al weer aardig wat geweest mn moeder is met mn broer(tje, sorry ro:p) langs geweest. In dit weekend viel ook het NottingHill Carneval de hele wijk stond op zn kop met het gevolg dat er ook geen bussen door mijn straat reden (alleen maar mensen massa's) op zondag heb ik wel redelijk wat meegepakt van het carneval maar heb me maandag maar weer in het internet cafe opgesloten (dit is echt niet de enige plaats waar ik uithang hoor:p)
Verder zijn we naar een voorstelling van Shakespear in het Openair Theatre geweest (wat afgezien van een plensbui tijdens het begin van de voorstelling) wel erg leuk was.
Ook heb ik inmiddels kennis gemaakt met het nachtleven van London (denk dat er nog veel vele stapavondjes gaan volgen) maar helaas verschilt het gevoel van de dag erna weinig met Leeuwarden:p
Even over mn stage (ja daar had ik deze site geloof ik voor opgericht:p) het is nog wel 9 maandjes vol te houden, en ik kan opzich wel lekker mn taken indelen enzo maar toch de meeste projecten zijn echt een vorm van massaproductie. Want cijfers voor 3 bedrijven invoeren is er niet bij nee het moet meteen voor 300 bedrijven, maarja dan vergeet je iig niet hoe het moet:p
Inmiddels zie ik de explosieven wagen (nou ja denk eigenlijk dat het een uitgebreide brandweerwagen is maar explosieven wagen klinkt wat spannender:p) dus ik ga maar weer even proberen of ik nu naar huis mag!!!

• 03 September 2006 - 19:29

Marlies:

jajaja leven in london is nog niet zo makkelijk...hahah leuk man, ik heb er zin in!!

• 03 September 2006 - 20:27

Nienke:

Yo san, gaat lekker daaro. Zit er net een maand en nu al niet je huis in kunnen, belooft wat voor de rest van de 9 maanden ;)

• 03 September 2006 - 20:29

Nienke:

nog ff een vraagje... wanneer krijgen we foto's te zien... ben wel benieuwd naar je werkplek, je huisje en alle andere leuke dingen. Succes xx

• 03 September 2006 - 21:39

Sanne:

Hey San, kijk je wel uit met die explosieven daar in Londen?! Leuk om weer wat van je te horen! Hier in Jamaica is het op en top dit eerste weekje! Dat hadden we ons niet voor kunnen stellen. Je zult het gauw op m'n site kunnen lezen! x Sanne

• 05 September 2006 - 11:08

Madeleine:

hey sandra!Wat zijn dit voor Al-Quada taferelen?Tegenwoordig zit je ook nergens meer veilig.Leuk om te lezen dat je zoveel dingen onderneemt, jaja dat maakt de stage natuurlijk ook beetje extra leuk!En hoe is het kroegleven daar?Een beetje te vergelijken met herewaltje 5? Meisje doe voorzichtig en tot snel maar weer!! Liefs uit Leeuwarden

• 06 September 2006 - 15:48

Marielle:

Heey nicht..!! Je maakt me wel aan het schrikken hoor..!!:P Al die rare bommeldingen.. Zoals je waarschijnlijk hebt gezien heb ik mijn boekingsbevestiging naar je toegestuurd alleen weet ik niet of ik naar zulke berichten nog wel veilig bij je aankom..:P Ik moet nog een maandje wachten maar dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je alle bommen in je huis even opruimt.. Kan ik wel zo lekker slapen.. :):P Nou nicht tot over een maandje en je hoort voor die tijd nog van mij..!!!
    kusje voor jou en gijs van je allerliefste nichtje

• 06 September 2006 - 15:52

Nienk G:

Hee san! nou, het is iig niet saai daar in london!! helaas is de day after a goede stap avond overal het zelfde.. :P heb je al vriendjes en vriendinnetjes gemaakt daar? leuk dat mams nu al is langs gekomen!! is gelukkig niet zo duur! mijn ouders hadden ook gekeken, maar PER ticket kost het 2400 euro.. dus das beetje jammer! nou in nederland gebeurd er niet veel boeiends, alle eerste jaars zijn met hun verenigings trui aan natuurlijk wel heel stoer door school aan het lopen!! veel plezier nog, en groetjes aan gijs! liefs nienk g

• 10 September 2006 - 16:04

Nienke V.:

Yo san, vet cool dat skypen, het is een beetje behelpen, maar als ik je hoor hoor ik het prima en heel zuiver. Dit moeten we vaker doen, ik vind het echt tof om je te horen. :)

• 20 September 2006 - 21:14

Marlies:

Sandra leef je nog??? tis al ff geleden... heb je nog leuke dingen gedaan. Of geen leuke dingen?

• 21 Oktober 2006 - 18:40

Laurie:

Doe je voorzichtig daar met die explosieven!!!!! Hier stond vorige week ook het hele appartement op stelten want de buren hadden iets laten affikken in hun huis haha.. dus oorverdovend brandalarm ging af brandweer erbij de hele rattaplan...daarnaast zette Jennifer, mijn collega, bijna ons nieuwe kantoor in de hens..(tja ze vond het vorige gebouw gewoon leuker, of ze had zin in wat hot fireman op de werkvloer.. ook niet verkeerd maar goed, verder gaat het echt super hoor!!!! ;)
    Kussie